Google AdWords - tiltrekk flere kunder

Bli synlig i toppen av Google i samarbeid med en av landets mest sertifiserte Google Partner. Når du skal annonsere lokalt, nasjonalt eller internasjonalt, er vår spesialiserte know-how din garanti for målbare resultater.

adwords-bullseye half_bullseye Sådan arbejder vi
magnet-faces-green magnet-faces-mobile-one-green

Er du synlig og
attraktiv online?

Eller nyter konkurrentene godt av ditt fravær?

Tiltrekk flere kunder, øk din omsetning, og skap større kjennskap til din virksomhet. Med Google AdWords blir du synlig når dine kunder etterspør ditt produkt, men du betaler bare når de klikker på din annonse. Hos Green.Click er din annonsering på Google i de beste hender, og du er sikret en fast, sertifisert Google AdWords-spesialist til optimalisering av din synlighet.

Google AdWords basert på innovasjon, know-how og mindre kostnader

Oppnå større synlighet for din virksomhet og kostnadseffektiv e-handel med målrettet annonsering på Google. Du kan velge oss til både mindre eller større behov. Uansett hvilken løsning du velger, tenker vi både helhjertet og strategisk når vi utfører oppgaven.

Google Remarketing

Nå ut til brukere som tidligere har besøkt din hjemmeside, og gjør tapte kunder til betalende kunder.

Les mer om Google Remarketing

Google Shopping

Presentér dine produkter med synlige bilder, aktuelle priser og produktnavn direkte i Googles søkeresultater.

Les mer om Google Shopping

Call Tracking

Bruk samtalesporing til å finne ut hvor mange anrop dine annonser genererer. Bruk dataene til å optimalisere din online markedsføring.

Les mer om Call Tracking

Slik arbeider
vi med AdWords

 • Din Media Advisor gjennemgår din ordre sammen med deg og setter mål, fokusområde og forventninger til kampanjen. Så er vi klar til å gå i gang.

 • Din SoMe Specialist går i gang med forberedelserne. En god kampanje tar utgangspunkt i data og analyse. Vi er nerder - vi elsker det!

  Vi analyserer bl.a.

  Eksisterende setup
  Demografi
  Geografi
  Budskap
  Potensiale

 • Du vil bli ringt opp av vår tekniske supporter, som i samarbeid med deg vil sette opp konverteringssporing osv. For å kunne måle resultatene av din kampanje sikrer vi i samarbeid med deg at oppsettet av din sporing er korrekt.

 • Vi går nå i gang med å planlegge strategien og strukturen på din kampanje.

 • Etter analyser og forberedelser går din personlige SEM Specialist i gang med å bygge din kampanje.

 • Vi er mennesker som sitter bak skjermene, og det er ekstra viktig for oss at vi alltid leverer høyest mulig kvalitet. Derfor blir en kampanje alltid gjennomgått og dobbeltsjekket.

 • Når kampanjen er klar, settes den i gang og du mottar en bekreftelse pr. mail om at din kampanje er aktiveret.

 • Når vi optimaliserer din kampagne, tar vi altid udgangspunkt i det vi kan se og måle. Vi kigger grundig på data!

  Noen av faktorene vi optimaliserer:

  Annonsebudskap
  Søkeord
  CPC (klikkpriser)
  CTR (klikkfrekvens)
  Annonseposisjon
  Annonseutvidelser
  og mye mer…!

  Der er aldri faste prosedyrer for hva vi optimaliserer, og det er ikke to optimaliseringer som er like. Det handler om å bruke tiden der hvor vi kan se at vi kan skape resultater og suksess for deg og din forretning.

 • Holder du øye med din kampanjestatistikk? Det er det faktisk de færreste som gjør. Men fortvil ikke, det sørger vi selvfølgelig for å gjøre for deg. Du får løpende tilsendt en oversiktlig rapport som gir deg status på din kampanje og dens resultater.

  Med utgangspunkt i rapporten planlegges samtidig en fast oppfølging mellom deg og din Media Advisor.

 • Har du spørsmål eller bruk for hjelp i forbindelse med din annonsering, sitter vi klar til å svare på dine spørsmål og sikre at du er med gjennom hele prosessen.

Bliv synlig med Google AdWords

Hos Green.Click har vi dedikerte Google AdWords-spesialister til enhver type annonseringsbehov. Kontakt oss på tlf. 2396 0071 og la oss sammen oppnå suksess online. Eller bli kontaktet av oss: