Bing Ads - dra nytte av lavere klikkpriser og mindre konkurranse

Annonsering på Bing er egnet for ambisiøse virksomheter som vil være skritt foran konkurrentene og enda tettere på betalende kunder. Hos Green.Click gjør våre sertifiserte Bing-spesialister din markedsføring på fremtidens søkemotor om til en lønnsom investering med målbare resultater.

Utnytter du fordelene på nettets oversette søkemotor?

Opplever du massiv konkurranse på dine søkeord på Google og ønsker et supplerende verktøy til å oppnå større synlighet og mindre kostnad? Med Bing Ads får du samme fordeler og funksjoner som på Google, men med mindre konkurranse, lavere klikkpriser og flere topplasseringer. Kontakt en Bing-spesialist fra Green.Click, og hør mer om tendensene på Bing innenfor din bransje, så du kan utnytte fordelene ved å være en first mover.

Kontakt oss i dag

Bing Ads - ditt ideelle supplement til Google AdWords

Hvorfor bekymre seg om annonsering på Bing når 9 ut av 10 søk skjer på Google? Foruten lavere klikkpriser og mindre konkurranse, integreres Bing i stigende grad som standardsøkemotor på en rekke enheter, bl.a. iPhone og iPad. Med synlighet på Bing erobrer du ikke kun markedsandeler fra dine konkurrenter, men ruster samtidig din virksomhet til fremtidens søkemotor.

Google AdWords

Kombinér din markedsføring på Bing med Google AdWords, og opnå synlighed på de to dominerende søgemaskiner.

Læs mere om Google AdWords

Google Remarketing

Nå ut til brukere som tidligere har besøkt din hjemmeside, og gjør tapte kunder til betalende kunder.

Les mer om Google Remarketing

Bli synlig på Bing Ads med en sertifisert Bing-spesialist fra Green.Click®

Hos Green.Click har vi Bing-spesialister til enhver type annonseringsbehov. Vi tilpasser oss lokale virksomheter, landsdekkende konsern, samt franchises og internasjonal kampanjehåndtering. Kontakt oss på tlf. +47 2396 0071, og la oss sammen oppnå suksess med Bing Ads. Du kan også bli kontaktet her: