Facebook markedsføring - Få lojale kunder

Utvikle merkevaren din, promoter virksomheten din og bygg nye relasjoner med gjennomtenkt annonsestrategi på Facebook. Hos Green.Click optimaliserer vi din tilstedeværelse på Facebook med annonser som involverer bruken av dine produkter, tjenester og ytelser.

Annonsering på Facebook er også viktig for bedriften din

Mulighetene for å oppnå suksess med Facebook blir markant forbedret til fordel for brukernes interesser og din virksomhets kommersielle målsetting. Hos Green.Click skreddersyr vi kampanjer til dine målgrupper på Facebook. Vi skaper dermed verdi og synlige resultater for deg i det sosiale miljøet på nettet.

Skap større merkeverdi med annonsering på Facebook.

Facebook har over 3 millioner brukere hver måned alene på det norske markedet. Og det er sosiale medier de fleste nordmenn på tvers av alle aldersgrupper foretrekker å bruke mesteparten av tiden sin på.

Annonsér der kundene dine er – om det er på mobil eller datamaskin.
Samtidig samler vi data som du kan bruke til å nå den målgruppen du er ute etter og som har størst potensiale for å bli til kunder.

Få kunder fra Facebook over til nettsiden din

Øk trafikken til nettsiden din ved å få kundene dine fra Facebook over til nettsiden. Ved å aktivere flere markedsføringskanaler som Facebook kan du drive kundene dine fra flere sider og få flere relevante besøk.

 

 • Skap mer trafikk til nettsiden din
 • Få flere relevante besøk
 • Øk omsetningen

Lead-generering direkte i Facebook-annonsen

Få potensielle kunder til å melde seg på nyhetsbrev, laste ned en brosjyre, melde seg på et arrangement osv. Ved å sette opp annonser som oppfordrer til en bestemt handling, kan du samle leads direkte fra Facebook og få deres kontaktinformasjon tilsendt innen 30 minutter.

 

 • Samle opp leads
 • Bearbeid den potensielle kunden
 • Selg

Facebook er nordmenns foretrukne sosiale medium

Over 3 millioner månedlig brukere

Med sine over 3 millioner unike brukere per måned i Norge alene er Facebook landets største sosiale medium.

Unike målrettingsmuligheter

Målrettingsmulighetene på Facebook er i dag helt unike, og gjør at vi kan gjøre målrettingen veldig nøyaktig med våre verktøy, slik at annonsene dine når de relevante brukerne.

Nordmenn bruker tiden sin på Facebook

Nordmenn bruker stadig mer av tiden sin på sosiale medier. Her ligger Facebook på førsteplass og andreplassen blir stadig lenger unna.

En kampanje som er ute etter å generere flere tilhengere

Når du skal utvide din følgerbase på Facebook, er det viktig å være synlig for de rette menneskene. Ved å opprette en kampanje som er dedikert til å målrette disse personene, kan du få kvalifiserte og relevante besøk på Facebook-siden din og eksponere salg overfor personer som har interesse for dine produkter og virksomheten din.

 

 • Få flere fans til siden din
 • Nå ut til flere relevante mennesker

Videovisninger direkte til relevante personer

Filmer er populære på sosiale medier siden de står for både underholdning og blikkfang. Derfor kan et godt videoinnhold også bidra til stor synlighet til en lav kostnad.

Brukerne reagerer som regel på videoene i form av kommentarer, likes og delinger. Derfor rangerer filmer høyt i Facebooks algoritme, og filmene vil være synlige for mange potensielle kunder.

Vi samarbeider med noen av de beste i bransjen som samtidig kjenner brukerne og vet hva slags innhold som skaper likes, kommentarer og delinger.

Om du er interessert i animasjon eller in-house filming, har vi kontakt til ytterst konkurransedyktige produksjonspriser.

Slik som alt annet, blir filmene selvfølgelig deres eierskap.

Facebook for nettbutikker

Hos Green.Click er vi spesialister på annonsering på Facebook for nettbutikker. Her gjelder det blant annet å nå ut til personer som tidligere har besøkt nettbutikken din, lagt en vare i handlekurven og ennå ikke gjennomført kjøpet.

 

 • Kunden ser de produktene de har interesse for
 • Høy relevans
 • Vises kun for dem som tidligere har besøkt nettsiden din

Remarketing på Facebook

Remarketing fungerer veldig godt på Facebook. Her målretter du dem som allerede har besøkt nettsiden din. Ved å benytte dynamisk remarketing er det mulig å få tre ganger så mange bestillinger enn med standard annonser på Facebook.

 

 • Vær en kontinuerlig del av kundens bevissthet
 • Bearbeid kunden
 • Hent kunden tilbake til nettsiden

Slik arbeider vi med din annonsering på Facebook

 • Din Media Advisor gjennemgår din ordre sammen med deg og setter mål, fokusområde og forventninger til kampanjen. Så er vi klar til å gå i gang.

 • Din SoMe Specialist går i gang med forberedelserne. En god kampanje tar utgangspunkt i data og analyse. Vi er nerder - vi elsker det!

  Vi analyserer bl.a.
  Eksisterende setup
  Demografi
  Geografi
  Budskap
  Potensiale

 • Du vil bli ringt opp av vår tekniske supporter, som i samarbeid med deg vil sette opp konverteringssporing osv. For å kunne måle resultatene av din kampanje sikrer vi i samarbeid med deg at oppsettet av din sporing er korrekt.

 • Vi går nå i gang med å planlegge strategien og strukturen på din kampanje.

 • Etter analyser og forberedelser går din personlige SEM Specialist i gang med å bygge din kampanje.

 • Vi er mennesker som sitter bak skjermene, og det er ekstra viktig for oss at vi alltid leverer høyest mulig kvalitet. Derfor blir en kampanje alltid gjennomgått og dobbeltsjekket.

 • Trinn 8: Optimalisering
  Når vi optimaliserer din kampagne, tar vi altid udgangspunkt i det vi kan se og måle. Vi kigger grundig på data!

  Noen av faktorene vi optimaliserer:
  Annonsebudskap
  Søkeord
  CPC (klikkpriser)
  CTR (klikkfrekvens)
  Annonseposisjon
  Annonseutvidelser
  og mye mer…!

  Der er aldri faste prosedyrer for hva vi optimaliserer, og det er ikke to optimaliseringer som er like. Det handler om å bruke tiden der hvor vi kan se at vi kan skape resultater og suksess for deg og din forretning.

 • Holder du øye med din kampanjestatistikk? Det er det faktisk de færreste som gjør. Men fortvil ikke, det sørger vi selvfølgelig for å gjøre for deg.
  Du får løpende tilsendt en oversiktlig rapport som gir deg status på din kampanje og dens resultater.

  Med utgangspunkt i rapporten planlegges samtidig en fast oppfølging mellom deg og din Media Advisor.

 • Har du spørsmål eller bruk for hjelp i forbindelse med din annonsering, sitter vi klar til å svare på dine spørsmål og sikre at du er med gjennom hele prosessen.

Tiltrekk relevant og billig trafikk med annonsering på Facebook

Hos Green.Click har vi et dedikert Facebook-team som leverer resultater til ethvert annonseringsbehov. Vi tilpasser oss lokale små bedrifter, landsdekkende virksomheter samt kjeder og internasjonal kampanjehåndtering. Kontakt oss på tlf. +47 2396 0071 og la oss sammen oppnå suksess på Facebook