Presenter produktene og prisene dine direkte på Google

Google Shopping er uten sammenligning markedet mest effektive online annonseringsverktøy for netthandel. Kontakt Green.Click og få synlige bilder, aktuelle priser og produktnavn direkte på Google i samarbeid med vårt sertifiserte Google Shopping-team.

Når et bilde selger mer enn 1.000 ord

Driver du en nettbutikk…?

… og er avhengig av forskjellige trafikkilder for å oppnå målene dine, så er ikke Google Shopping bare et åpenbart men også et uunnværlig verktøy i din online markedsføring. Google Shopping skyver ikke bare vekk oppmerksomheten fra konkurrentenes tradisjonelle AdWords-kampanjer, men når det også tas i betraktning at det ikke er utsatt for like mye konkurranse, som medfører lavere klikkpriser, kan det fort vise seg å bli for dyrt å si nei.

Fra tradisjonell til
innovativ markedsføring

Med Google Shopping får du mulighet til å velge ut en rekke spesifikke produkter fra nettbutikken din som du ønsker å markedsføre direkte på Google med et sterkt visuelt uttrykk. Ønsker du å skille deg ut fra konkurrentene? Har du et konkurransedyktig produkt du kan stå bak? Da er Google Shopping et uunnværlig verktøy for deg som en ambisiøs eier av nettbutikk. Hvorfor? Fordi grundig og målrettet annonsering er lik økt omsetning.

Google Remarketing

Nå ut til kunder som tidligere har besøkt nettsiden din og gjør tapte kunder om til betalende kunder.

Læs mere om Google Remarketing

Facebook Marketing

Utvikle merket ditt, promoter virksomheten og bygg nye relasjoner med markedsføring på Facebook

Læs mere om Facebook

Oppnå målbare resultater med et sertifisert Google-byrå

Hos Green.Click håndterer vi Google Shopping. Kontakt oss slik at vi kan komme i gang allerede i dag.