Bli synlig i ditt lokalområde med Google+

Google+ er den lokale bedriftens vei mot de ettertraktede plasseringene øverst på Google. Med synlige adresser, klikkbare telefonnumre og veibeskrivelser direkte på Google er Google+ essensen av målrettet markedsføring for lokale bedrifter og kjøpeklare kunder.

Oppnå både flere visninger og større synlighet på side 1 på Google!

Google+ fungerer separat fra nettsiden din. Firmaprofilen vises i Googles søkeresultater når potensielle kunder fra lokalområdet søker på byen og bransjen din, og er din hjemmeside og AdWords-kampanje optimalisert for samme søkeord som kunden søker etter, har du mulighet for å bli vist tre ganger på samme Google side: Din AdWords-annonse, din Google+-profil og organiske resultater. Ved å ta opp så mye av plassen på side 1 av Google som mulig blir du mer synlig for kundene.

Google+ er derfor egnet for lokale og landsdekkende bedrifter eller kjeder som ønsker å gjøre lokale kunder til lojale kunder.

Ta eierskap av virksomheten din på Google

Google+ byr på stedsbasert markedsføring målrettet mot potensielle kunder i ditt eget lokalmiljø. Har du ikke allerede tatt eierskap av din Google+-profil, kan du være sikker på at andre konkurrenter fra samme by og bransje drar nytte av ditt fravær. Utnytt fordelene ved Google+ i samarbeid med Green.Click sine sertifiserte spesialister og få flere lokale kunder.

  • Flere visninger på samme side
  • Større synlighet på mobil
  • Fremhevd ringefunksjon
  • Direkte link til din hjemmeside
  • Gratis besøk til hjemmesiden
  • Optimalisert firmabeskrivelse

Kom øverst på Google når folk søker i ditt lokalområde

Hos Green.Click har vi Google+ spesialister. Kontakt oss slik at vi kan komme i gang allerede i dag. Du kan også bli kontaktet her: