Kampanjefremstøt
- få relevant trafikk til din hjemmeside

Vi sender relevant trafikk til din bedrift og hjelper til med å få dine besøkende til å foreta et kjøp. Vi tester fortløpende og forbedrer kampanjen hele tiden slik at du får størst mulig avkastning.

Online synlighet på flere kanaler

Når vi setter sammen et kampanjefremstøt til deg, utarbeider vi en løsning som passer best for din bedrift. Det gir deg optimalisert online synlighet i en løsning som tar utgangspunkt i din bedrifts strategi, data og analyse.

Her kan du se de forskjellige mulighetene vi ser på når vi planlegger et effektivt kampanjefremstøt:

Gratis AdWords Branding inkludert

Når du kjøper kampanjefremstøt hos Green.Click, tilbyr vi en merkevarekampanje på søkenettverket for deg.

Google Søk-merkevarekampanje har dessuten positiv innflytelse på de overordnede resultatene, noe som gir lavere klikkpriser, høyere konverteringsfrekvens og økt synlighet. Kampanjefremstøtet er dermed en ekstraordinær markedsføringsinnsats som også får antallet søk på ditt merke til å stige.

Desutten gir en Merkevarekampanje et profesjonelt inntrykk siden du kommer til å “eie ditt eget navn” på Google. Du minsker også risikoen for at andre stjeler kunder fra deg ved å komme foran ditt merke.

Maksimal eksponering og lead-oppsamling med Google Display

Nå ut til dine brukere tidlig i kjøpsprosessen og betal kun når de klikker videre til nettsiden din.

Ved å sette opp annonser som oppfordrer til en bestemt handling, kan du samle inn leads direkte via kampanjefremstøtet. Det gir både kvalifiserte leads samt data om hvordan du fremover kan målrette markedsføringen og hva konverteringen koster.

Nå tidligere besøkende med remarketing

Er kundene dine ubesluttsomme, eller er produktet ditt noe man må tenke litt på? Kom deg et skritt foran konkurrentene med remarketing. Du har allerede vekket kundens interesse én gang. Lag et banner med et godt tilbud eller en rabattkode og opplev at mange av kundene kommer tilbake når de er klare for å kjøpe.

Undersøkelser viser at gjenbesøk konverterer omtrent 250% bedre enn førstegangsbesøk. Derfor anbefaler vi kraftig bruken av remarketing.

Promoter bedriften din på Facebook

Med sine mer enn 3 millioner unike brukere hver måned i Norge alene er Facebook det absolutt største sosiale mediet i landet.

Målrettingsmulighetene på Facebook er veldig store og hjelper deg med å bli eksponert overfor utvalgte målgrupper.

Med annonsering på Facebook viser du produktet ditt direkte i kundenes nyhetsfeed.

Bruk video for større synlighet

Videoer på sosiale medier kan i høy grad skape oppmerksomhet hos brukeren. Du kan derfor benytte videoinnhold for å oppnå stor synlighet til en lav kostnad. Generelt reagerer brukerne på videoer i form av likes, kommentarer og delinger. I tillegg plasserer Facebooks algoritme videoer høyt, og de vil derfor bli synlige for mange potensielle kunder.

Vi samarbeider med dyktige partnere som både kan produsere animasjon og inhouse filmer m.m. De har dessuten kunnskap om hvilket innhold som kan engasjere brukerne som skaper resultater på sosiale medier.

Facebook Remarketing

Facebook-annonser til kunder som har besøkt hjemmesiden din

Vi hjelper deg med å gjøre ubeslutsomme besøkende til kjøpeklare kunder. Ved å målrette annonseringen overfor tidligere besøkende vil annonsen din i høy grad fange oppmerksomheten grunnet den tidligere interessen for hjemmesiden din.

Ved å være en kontinuerlig del av kundens bevissthet kan du hente kunden tilbake til nettsiden din. Med Facebook Remarketing kan tidligere besøkende konverteres til betalende kunder – og du får mest mulig ut av dine markedsføringskroner.

Brug YouTube Display i Kampagnefremstød

Massiv og billig eksponering med bannere på YouTube

Visste du at YouTube er verdens nest største søkemotor? Plattformen byr på store muligheter for annonsering når du ønsker å øke synligheten.

Med YouTube Display kan du målrette og plassere bannerannonser på utvalgte videoer. Utover at du kun betaler når brukere klikker videre til nettsiden din, får du også maksimal branding og gjenkjennelseseffekt.

Nå potensielle kunder med In-Stream-videoer på YouTube

Fang brukernes oppmerksomhet på YouTube med relevant videoinnhold. YouTube In-Stream er de klassiske annonsevideoer som kan hoppes over etter 5 sekunder.

En av fordelene ved In-Stream-annonser er at man betaler kun når en bruker viser interesse for ditt produkt ved å se hele videoen eller ved å klikke seg inn på nettsiden din. Du mister dermed ikke markedsføringskroner på brukere som ikke er interesserte.

Annonser direkte i Gmail

Gmail annonser er interaktive annonser som vises øverst i brukernes innboks. Her har du mulighet til å målrette veldig nøyaktig til brukerne basert på interesser. Gmail-annonser gir effektive markedsføringsmuligheter som gir relevant annonsering og verdi for pengene dine.

Mål resultatene av ditt kampanjefremstøt

Optimalisering av kampanjefremstøt

I kampanjefremstøtet vurderer vi fortløpende potensialet for kampanjene og optimaliserer dem slik at du får mest ut av budsjettet.

Sporing med Google Tag Manager

Vi bruker sporing da det gir en mulighet for å optimalisere strategisk og fortløpende gjøre endringer slik at konverteringsfrekvensen øker.

Samtalesporing med Call Tracking

Bruk ringesporing for å finne frem til hvilke søkeord og annonser som gir flest kunder

Tiltrekk relevant trafikk med et kampanjefremstøt

Hos Green.Click har vi et dedikeret team af spesialister. Kontakt oss på tlf. +47 2396 0071 slik at vi kan komme i gang allerede i dag.