Vi er eksperter i at tiltrække relevante kundehenvendelser

Gennem analyse, trafikgenerering og skabelse af den korteste vej til kunderne, frembringer Green.Click resultater, der kan måles på bundlinjen.

Kontakt os

Dine resultater er vår suksess. Brand, Attract, Analyze, Optimize & Repeat

Vi får det vanskelige til å se enkelt ut. I beste golfstil tar vi din virksomhet fra det høye gresset direkte inn på greenen, så du hele tiden får det maksimale ut av din online tilstedeværelse.

Slik fungerer modellen

Spesialister på online markedsføring til:

Kjeder og franchises

Virksomheter med flere avdelinger kan i høy grad utnytte deres fordeler ved å være kjede/franchise med online markedsføring.

Vi tar utgangspunkt i de enkelte lokalavdelingene og optimaliserer virksomhetens samlede synlighet.

Nettbutikker

Nettbutikker krever ofte et større oppsett med mange budskap til de forskjellige produktene.

Derfor tar vi alltid utgangspunkt i store mengder data og utnytter bl.a. fordelene ved å sette opp kostnadseffektiv automatisering.

Finansielle produkter

Produkter som bl.a. leasing, forsikring og forskjellige typer av lån krever et stort antall visninger, da beslutningsprosessen er lang.

Her har vi erfaring i å sette opp seriøse kampanjer så du får mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjett.

Leverandør til den nye generasjonen av online virksomheter

Ved hjelp av analyse, trafikkgenerering og optimalisering av kundereisen, skaper Green.Click resultater som kan måles på bunnlinjen. Vi benytter de nyeste og beste teknologiene så du er sikret en løsning som konstant matcher utviklingen.

Vi tror på gjennomsiktighet og langsiktige relasjoner fremfor her-og-nå-løsninger. Derfor arbeider vi strategisk med din online markedsføringsinnsats og ser denne fra flere perspektiver.

Online markedsføring er vår lidenskap
Vi ønsker å hjelpe norske virksomheter med å oppnå synlige og attraktive posisjoner på Google. Det gjør vi gjennom tillitsfulle og trygge kundeforhold, hvor vi gjør oss fortjent til å være din foretrukne samarbeidspartner innenfor online markedsføring. Underveis deler vi kontinuerlig vår kompetanse med deg på en forståelig måte så du alltid fullt ut forstår hvordan vi arbeider for deg og din virksomhet.

Arbeidsglede er en kjepphest for oss
Vi vil kun tiltrekke medarbeidere som er lidenskapelige og faglig sterke eller som trives best i en lidenskapelig virksomhet som tenker store og fremadrettede tanker og ikke minst setter en ære i kvalitetssikring. Arbeidsglede er, utover online markedsføring, en kjepphest for oss.

 

Mission

Vi styrker norske virksomheters online posisjon.

Vision

Europeiske virksomheters foretrukne samarbeidspartner innenfor SEM og SEO.

Verdier

Gjennomsiktighet, lidenskap og troverdighet.

Resultater

Er online markedsføring pengene verdt? Se et utvalg av våre kunder samt hva andre har oppnådd med AdWords og SEO her.

Vi kan tilby spesifikke og målrettede løsninger

Men vi har typisk langvarige relasjoner med våre kunder som over tid blir våre samarbeidspartnere som vi kjemper mot et felles mål med, heller enn bare kunder vi gjør et raskt oppdrag for.

Kunde hos
Green.Click

Det er viktig for oss at våre kunder føler eierskap for den innsatsen vi hjelper dem med å målrette og gjennomføre.

Vi tror på gjennomsiktighet i samarbeid med våre kunder, og vi ser gjerne at kundene håndtere flere av elementene i prosessen selv – hvis de ønsker det. På den måten vet kunden hele tiden hva som foregår, og kan bedre integrere innsatsen og resultatene i hele organisasjonen. Vi har de beste teknologiene på markedet og er hele tiden oppdatert på utviklingen og nye trender, så vi alltid kan sikre våre kunder de beste løsningene.

Kontakt oss i dag