Remarketing - hent kjøpeklare kunder tilbake til nettsiden din

Har du opplevd at Google AdWords er et ideelt verktøy for å tiltrekke relevante besøk til nettsiden din? Da vil du se at Google Remarketing er ideelt for å konvertere disse besøkende til betalende kunder. Kontakt Green.Click og oppnå målbare resultater med Google Remarketing.

Målrettet annonsering som gjør tapte kunder til betalende kunder

Remarketing er en nettbasert snarvei til målrettet og kostnadseffektiv annonsering. Hos Green.Click sørger våre sertifiserte Google-spesialister for å sette opp og tilpasse din Remarketing-kampanje slik at tidligere besøkende velger deg fremfor konkurrenten. Målrett Remarketing med et spesifikt produkt og oppnå maksimal konverteringsverdi.

Skreddersy et budskap som kundene ikke kan si nei til

Er kundene dine ubesluttsomme og får ikke bestemt seg om de skal bruke dine produkter eller tjenester, så er remarketing et ideelt verktøy som fremhever dine fordeler og styrker din troverdighet. Lag et banner med et godt tilbud eller rabattkode og la Green.Click stå for resten. Vår sertifiserte know-how er din garanti for suksess på Google med målbare resultater.

Facebook Remarketing

Oppnå maksimal avkastning av din
remarketing-kampanje med annonsering
på både Google og Facebook.

Læs mere om Facebook

Google Shopping

Presenter produktene dine med synlige bilder, aktuelle priser og produktnavn direkte i Googles søkeresultater.

Læs mere om Google Shopping

Tiltrekk tidligere besøkende og oppnå økt omsetning med Google Remarketing

Hos Green.Click har vi remarketing-spesialister til enhver type annonsebehov. Vi tilpasser oss lokale bedrifter, landsdekkende virksomheter, samt franchiser og internasjonal kampanjehåndtering. Kontakt oss på +47 2396 0071 og la oss sammen oppnå suksess med Google Remarketing.