SEO - få flere
gratis besøk

Styrk din online synlighet og få flere henvendelser i samarbeid med en av landets mest sertifiserte Google Partner. Vi forbereder din posisjon med en målbar, fremtidsorientert SEO-strategi.

search search-half Sådan arbejder vi
magnet-faces-blue-one magnet-faces-mobile-one-blue

Gjenspeiler
nettsiden det
bedriften din står for?

… OG DET DINE KUNDER HAR BEHOV FOR?

Hos Green.Click ivaretar vi hele SEO strategien din slik at bedriften din er synlig når kundene søker etter det du har å tilby. Våre kreative tekstforfattere leverer tekster som matcher det kundene spør etter, Google sine søkeparametere og ikke minst dine verdier. Samtidig fokuserer våre SEO-spesialister på hjemmesidens tekniske ytelse. Med regelmessig rapportering og en fast kontaktperson, er du garantert SEO i tråd med målsettingene du har får din nettbaserte markedsføring.

Adwords restaurant markedsføring

Lokal SEO til lokale virksomheter

Vil du bli mer synlig i lokalområdet ditt? Lever du primært av kunder fra din egen by eller lokalområde, så er Lokal SEO ideelt for deg som vil ha maksimal synlighet overfor en relevant geografisk utvalgt målgruppe. Hos Green.Click innfrir vi daglig nettbaserte målsettinger for ambisiøse bedriftseiere som ønsker å investere sine markedsføringskroner i brukere med høyest sannsynlighet for å bli betalende kunder. Med Lokal SEO får du:

 

 • Økt synlighet ved søk
 • Flere besøk via Google
 • Fremhevet oppringing funksjon
 • Optimalisert firmabeskrivelse
 • Målrettet markedsføring
Google+ for lokale virksomheder

Slik arbeider vi

 • Din rådgiver går gjennom din bestilling sammen med deg. Her foregår også den siste planleggingen og valg av hvilke produkter/ytelser som skal ha størst fokus slik at bedriften din kan oppnå best mulig resultater.

 • De beste resultatene kan skapes på bakgrunn av data og et grundig forarbeid. Vi utarbeider derfor en analyse av nettsiden din hvor vi både undersøker selve siden så vel som de tekniske utfordringene på siden.

  Vi analyserer bl.a:
  Innhold
  Feilsøking
  Duplisert innhold
  Serverfeil
  Indekseringsbarrierer
  Kodefeil
  mm.

 • Med utgangspunkt i analysen begynner optimaliseringen av nettsiden. For å få skikkelig fart på din SEO, og for at du skal få mest mulig ut av avtalen din, foretar vi optimaliseringene så tidlig som mulig. Etterpå sørger vi for å vedlikeholde siden SEO-messig.

 • Vi optimaliserer hjemmesiden med fokus på on-page-faktorer og innhold. Det gir et godt utgangspunkt for senere teknisk optimalisering slik at du får mest ut av den.

  On-page delen består bl.a. av følgende:
  Sidetitler/metabeskrivelser
  Overskrifter
  Relevant innhold

 • Hvis vi finner potensielle indekseringsbarrierer, kan disse være med på å forhindre gode plasseringer på Google. Med utgangspunkt i analysen foretar vi derfor tekniske endringer på siden.

 • Vi foretar fortløpende vedlikehold, overvåking og tilpasning av hjemmesiden. Siden Google hele tiden kommer med nye oppdateringer, følger vi med på resultatene dine slik at vi kan optimalisere der det er nødvendig. Videre utfører vi blant annet følgende:

  Fartsjekk
  Vedlikehold av valgte sider og dere oppnådde plassering
  Sjekk for feil som 404, falske omdirigeringer og øvrige indekseringsbarrierer.
  Manuell sjekk av siden

 • Vi sørger for at du hele tiden kan følge med i utviklingen av siden din. Du får fortløpende tilsendt plasseringsanalyser slik at du kan sammenligne de med tidligere plasseringer.

 • Om du har spørsmål angående avtalen din har du hele tiden mulighet til å spørre vårt hjelpeapparat.

Oppnå synlige resultater med SEO

Hos Green.Click har vi SEO spesialister. Kontakt oss slik at vi kan komme i gang allerede i dag. Du kan også bli kontaktet her: